SKICKA DIN ANSÖKAN Musikkonservatoriets logotyp

MUSIKKONSERVATORIET FALUNS VÄNNER

 

Musikkonservatoriet Faluns Vänner är en vänförening till Musikkonservatoriet Falun och arbetar på ideell basis. Syftet är att stödja Musikkonservatoriet Falun i dess verksamhet, såväl ekonomiskt som opinionsmässigt. Föreningen ska verka för att stimulera och fördjupa intresset för Musikkonservatoriet Faluns verksamhet i och utanför Dalarna.

Musikkonservatoriet Faluns Vänner ska ha möjlighet att ge Musikkonservatoriet Faluns elever möjlighet till stipendier, bidrag till kurser och bidrag till internationella utbyten. Musikkonservatoriet Faluns Vänner ska också bidra till skolans samarbeten med professionella musiker.

Stadgar

Stadgar för föreningen kommer inom kort.

Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om vad som händer på Musikkonservatoriet Falun, Sveriges viktigaste förberedande musikutbildning – nyhetsbrev med aktuell information skickas ut till samtliga medlemmar ett par gånger om året.

Bli medlem

Varmt välkommen att bli medlem du också! Anmäl dig eller ditt företag med kontaktuppgifter (namn, mejladress och telefonnummer) till vanner@musikkonservatoriet.se 

Medlemsavgiften är frivillig för privatpersoner och du har möjlighet att bidra med valfritt belopp. För juridisk person/företag är medlemsavgiften 3000 kr/år.
Använd vårt Swishnummer 123 486 58 95 eller QR-kod nedan.

Vid frågor kontakta ordförande Petronella Brehm, 073-8661094 eller sekreterare Magnus Einarsson, 070-5311130.