SKICKA DIN ANSÖKAN Musikkonservatoriets logotyp

Öppet hus

Öppet hus

Är du nyfiken på vad Musikkonservatoriet Falun är; går du på högstadiet eller har gått ut gymnasiet och kanske funderar kring detta att satsa på musik och har en del frågetecken som vi kan hjälpa till att räta ut?

Öppet hus detta år, 2022, kommer att vara lördagen den 22:de oktober. Mellan kl. 10.00 och 13.00 kommer lärare och elever att vara på plats för besökare. Under dagen bjuds det på musik där elever från olika inriktningar kommer att hålla i mindre konserter. Några av våra lärare kommer även att hålla lektioner för våra elever där besökare är välkomna att närvara och lyssna. Lärare från både musikämnen och gymnasiegemensamma ämnen finns på plats för att kunna besvara eventuella frågor. Givetvis går det bra att fråga våra fantastiska elever om allt från skolans innehåll till hur det är att bo själv i Falun.

Dagen kommer med andra ord att bjuda på det mesta för en nyfiken och eventuellt blivande elev. Varmt välkommen!

 

Har ni inte möjlighet att komma denna dag erbjuder vi ett till Öppet hus lördagen den 28 januari, 2023, mellan kl. 12.00-15.00 med samma innehåll.

 

Kom ihåg: Du är alltid välkommen att hälsa på hos oss på Musikkonservatoriet Falun även under andra dagar! Det kan vara för en pröva-på-dag eller PRAO. Kontakta: Gun Backström, skoladministratör. Telefon 023–490 213, e-post: musik.konservatoriet@regiondalarna.se